Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Kundig, vriendelijk, plezierig

12 April 2021

Danny neemt de tijd voor je vragen. Dat is prettig. Je rijdt een heel eind om die ene auto te komen bekijken en dan wil je ook graag alle tijd om te wikken en te wegen. Dat is bij Danny verzekerd.

~ Menno - Steenderen

10


Toont oprechte interesse in de klant

8 April 2021

Prettige eerste ontmoeting. Zakelijk en empatisch. Neemt de tijd. Bekijkt samen naar de mogelijkheden en beperkingen van de te kiezen auto en eventuele alternatieven. Behulpzaam bij invullen van diverse gegevens. Geeft vertrouwd gevoel. Auto wordt volgens afspraak geleverd en tijd uitgetrokken voor instruktie. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

~ Egbert - Zuidlaren

10


Uitstekende hulp, Danny denkt mee met je wensen.

7 April 2021

Danny maakt, ook in de avond, tijd om een bezichtiging te plannen. Vervolgens denkt hij mee met je wensen en weet deze ook te vervullen. Zeer goede nazorg ook.

~ Jetse - Hattem

8


Goede service en betrouwbaar

7 April 2021

Ik heb hier een hele mooie Audi A5 cabrio gekocht waarvan de 2 heikele punten bij de Audi's uit dit jaar (distributieketting en het olieprobleem) al keurig verholpen waren. Het was de rit (ruim 4 uur) meer dan waard. Hij neemt rustig de tijd, legt alles goed uit, vriendelijk en een top service door de auto uiteindelijk binnen een week bij mijn huisadres af te leveren! Net voor het mooie weer aanbrak ;)

~ Charlotte - Heemstede

10


Betrokken ondernemer met kennis van zaken

10 February 2021

Als potentiële koper van een goede tweedehands auto heb je de keus uit een enorm aanbod. Danny is een jonge ondernemer die begrijpt dat je daar als ondernemer zelf het verschil in kunt maken. En ook laat zien hoe je daarin het verschil maakt. Rustig, kennis van zaken en afspraak is afspraak. Ik heb aan alles gemerkt dat hij mij zo goed mogelijk wilde helpen, hij heeft daadwerkelijk dat belangrijke 'stapje extra' gezet.

~ N.J. van Hemel - Assen

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor de mooie review:) Veel fijne kilometers met de Volvo. Gr Danny

Hele prettige ervaring door betrouwbaar en eerlijk advies

1 February 2021

De aanschaf van een Saab Carbio 93 is heel prettig verlopen. Vriendelijk ontvangst, eerlijk en betrouwbaar advies. Danny is iemand die écht voor zijn product staat. Het was dan ook totaal geen enkel probleem om een onafhankelijke deskundige aankoopkeuring op de auto uit te laten voeren. Uitkomst van deze keuring was dat het een eerlijke, goede auto is met een goede prijs. Een bevestiging van alles wat Danny had aangegeven. Aflevering verliep soepel en de auto is zelfs op mijn thuisadres afgeleverd!

~ Rogier - Randstad

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor je mooie review! Leuk dat ik je heb mogen helpen aan een unieke Saab.:) Gr Danny

Goede service en bijzonder vriendelijk.

31 January 2021

(H) eerlijke auto bij Danny gekocht. Ontvangst was zeer vriendelijk. Kleine rondleiding gehad langs de mooie autos, mijn pa en ik hebben als auto liefhebbers wat mooie verhalen mogen aanhoren. Danny (en vader) bedankt. Mvg Gert-jan.

~ Moddejonge, - Weerselo

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt Gert-Jan, leuk dat je mij gevonden hebt. Je hebt een prachtige auto gekocht! Gr Danny

Aanrader !

31 January 2021

Zeker de moeite waard geweest om twee uur te rijden voor nieuwe Volvo van Danny ! Gastvrije ontvangst en snelle deskundige afwikkeling. Aanrader !

~ Marc - Volkel

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor je review! Fijne kilometers met jullie Volvo!

goede ervaring met Autohuis24

17 January 2021

Op internet een hele mooie Saab 9-3 gezien bij Autohuis24. Maar ja is 150 km rijden is wel heel ver om een auto te bekijken. Na reviews bekeken te hebben en telefoontje naar Danny de Hoop, toch een afspraak gemaakt. Wat een openbaring was het. Een heel vriendelijke en toch zakelijke Danny wist het vertrouwen snel te winnen. Na mijn telefoontje is er zelfs een hele nieuwe apk opgekomen. Na een proefrit, en een mooi aanbod voor onze Alfa was de beslissing snel genomen. Na 6 jaar alfa te hebben gereden nu met de Saab naar huis. Het was zeker 150 km naar huis terug genieten. Dank Danny, voor je vriendelijke zakelijke benadering ( kunnen nog veel verkopers wat van leren) en de heerlijke Saab 9-3. Hermie

~ Hermie - Nijmegen

10


Reactie van bedrijf:
Hoi Hermie, bedankt voor je mooie woorden! Fijne kilometers met je mooie nieuwe Saab!:) Gr Danny

Professional

15 January 2021

Super service

~ Marco - Bovensmilde

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt Marco, fijne kilometers met de Volvo!

Mogelijk gemaakt door Mobilox