Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Klantvriendelijkheid

4 December 2022

Vriendelijke verkoper

~ Hendrik - Dokkum

8


Perfecte afhandeling en service

3 December 2022

Ik heb een Volvo v50 bij hem aangeschaft en ben zeer prettig geholpen. Hij dacht met me mee en heeft de auto van binnen en van buiten echt heel netjes afgeleverd. Erg tevreden!

~ Aukje - Amsterdam

9


prima

5 September 2022

prima.

~ mw Nijboer - yde

9


netjes geholpen

4 September 2022

ondanks dat we geen afspraak hadden werd er toch tijd gemaakt en zijn netjes geholpen.

~ Ed - Oostwold

7


fijne afhandeling

3 September 2022

neemt de tijd bij verkoop , alles volgens afspraak nagekomen

~ w vd wetering Van de wetering - Oss

8


Gewoon Goed Zonder Praatjes

18 July 2022

Mijn Delta TBI gekocht bij Danny 2 weken geleden. De auto die ik altijd wilde hebben. Goede prijs voor mijn Ypsilon terug gekregen gekregen. Auto voorzien van volledige onderhoudshistorie en een paar zaken die tijdens de proefrit opvielen netjes door Dannny verholpen voor de aflevering. Ook daarna helpt Danny je met je vragen als je die hebt en alles is mogelijk in overleg, zeker een plus omdat ik niet had gekozen voor een extra garantiepakket (auto was 3000 km terug onderhouden en volledige onderhoudshistorie dus voorlopig geen nare verrassingen). Mocht je een goede auto (Saab, Volvo, Lancia)zoeken tegen schappelijke prijs in een ontspannen sfeer ga dan vooral eens naar de site van auto24.nl en snuffel er eens rond. Danny heeft ook aantal oldtimers staan die zeker de moeite waard zijn. En kijk ook eens naar de prachtige 2CV's die zijn vader van top tot teen restaureert, beter dan nieuw!

~ Ernst - Groningen

10


Fijn kopen van een échte liefhebber!

17 July 2022

Alles snel geregeld en blij met een mooie 9-3

~ Steven - Almen

10


Vriendelijk

13 July 2022

De Saab voldoet aan onze wensen en verwachtingen, de omschrijving van de auto klopt helemaal. Zeer netjes afgeleverd, was prettig zaken doen. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Fam Kaptein

~ Joep - Onstwedde

9


Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

13 July 2022

Derde keer een auto gekocht bij Autohuis 24.oke

~ Wim - Assen

8


Uitstekend

18 April 2022

Bij het 1e contact (mail) werd er de volgende dag al telefonisch gereageerd, wat direct een vertrouwd gevoel gaf. De volgende dag kon ik al langs komen en zag ik de auto waar ik voor kwam. Deze zag er verzorgd uit. Danny nam de tijd voor je en dat voelde goed. Na een proefrit en wat fijne gesprekken was de koop gesloten. Danny legde alles uit het de volgende fase ging. Alles stond duidelijk op papier. Een dag voor de afleverdatum en op de afleverdatum zelf nam hij nog contact met je op. Danny komt zijn afspraken na. Al met al vind ik Autohuis24 een fijn bedrijf met mensen die passie hebben voor Zweedse auto's. Ik, rijd nu al een week in mijn nieuwe auto en dat voelt zeer fijn. Dus mochten jullie Zweeds gaan willen rijden, dan kan ik jullie Danny en Autohuis24 aanbevelen.

~ John - De Lier

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox