Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Goed

1 July 2023

Deskundig en no nonsense.

~ Herman - Sneek

10


Vriendelijke autoliefhebber

30 June 2023

Goede communicatie, vriendelijk ontvangst. Nadat we een overeenstemming hadden bereikt over de prijs en inruil heeft Danny de nieuw auto helemaal in orde gebracht. Wat ook fijn is dat Danny op papier een korte uitleg meegeeft hoe het proces verder verloopt (overschrijving, verzekering etc). Bij het ophalen (en inruilen) nam Danny uitgebreid de tijd om alle functies van de nieuwe auto uit te leggen. Al met al een zeer positieve ervaring. En hopelijk gaat deze Volvo net zo lang mee als mn vorige.

~ Arjan - Amersfoort

10


Uitstekende service

27 June 2023

We hebben een auto ongezien gekocht vanuit het buitenland. De auto was in de staat die door de verkoper werd beschreven. Export documenten, factuur en alle papier, sleutels etc in orde. Bij aflevering zelfs een puzzel ontvangen met de afbeelding van de auto erop. Leuk contact, en zeker betrouwbaar.

~ Erwin - Tallinn / Estland

10


Afspraak is geen afspraak bij dit autobedrijf

9 March 2023

Zeer teleurstellende ervaring gehad bij dit ... autobedrijf. Nadat ik interesse toonde voor een mooie Volvo heb ik mijn huidige auto aangeboden voor een inruil op deze mooie Volvo. Dat ging prima een mooi bod en een professioneel uitziende offerte mogen ontvangen. Direct al de afspraak gemaakt om de mooie Volvo de volgende zaterdag (voor ons is Assen 2 uur rijden) erop te komen bekijken en voor een proefrit. Op dinsdagavond nog een vraag over de lage kilometerstand gesteld. Op woensdagavond kregen wij een reactie van Danny. Die luidde: De afspraak voor a.s. zaterdag kan niet doorgaan, want het voertuig is inmiddels verkocht................... Huh wij hadden de afspraak en een keurige offerte ontvangen om tot een koop te komen. Mijn vader zit al 30 jaar in de remarketing van auto's e.d. en die zei direct dat dit zeer onprofessioneel is. Afspraak tot een koop maken en ondertussen zondermeer het voertuig verkopen. Of....... zou de vragen over de “onlogische” kilometerstand.... meegewerkt hebben om de afspraak te cancelen? Overigens zou je verwachten dat Danny dan op zijn minst de telefoon pakt en gewoon opbelt en niet met een appje van een paar regels de afspraak afzegt Dus mijn advies is: Er zijn genoeg aanbieders van auto's en sla dit bedrijf gewoon over. Groet en succes Jordi Roebersen

~ Jordi - Zaandijjk

1


Reactie van bedrijf:
Beste Jordi, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Ik begrijp je teleurstelling over de verkoop van deze auto. We hebben inderdaad contact gehad en een offerte uitgebracht. Daarin staat duidelijk dat deze altijd geldig zijn op basis van beschikbaarheid. We kunnen helaas geen auto’s vrijblijvend reserveren voor een week aan klanten welke zouden willen komen kijken. Elke gebruikte auto is immers uniek. Je hebt verder niet aangegeven bij mij dat je de auto wilt kopen door de offerte te accepteren of aangegeven een aanbetaling te doen. Enkel dat je enthousiast over de auto bent. Een auto is pas verkocht als er een handtekening onder de offerte staat. Op het moment dat iemand een auto graag wilt kopen, deze direct langs komt en vervolgens direct tot aanschaf over ga ik uiteraard niet afwachten op lopende offertes van klanten welke wellicht ook interesse zouden hebben. Dat is voor mij te vrijblijvend. Voor wat betreft de kilometerstand van deze auto, daar zit gewoon een kloppend oplopend NAP rapport bij, en deze was gewoon te downloaden via de site. Echter als je zelf een controle doet via het RDW met een stand welke lager is dan de daadwerkelijke stand (de auto is nadien apk gekeurd en afgemeld) krijg je dus een onlogisch oordeel. Deze melding klopt dan dus niet. Hartelijke groet, Danny AutoHuis24

Klantvriendelijkheid

4 December 2022

Vriendelijke verkoper

~ Hendrik - Dokkum

8


Perfecte afhandeling en service

3 December 2022

Ik heb een Volvo v50 bij hem aangeschaft en ben zeer prettig geholpen. Hij dacht met me mee en heeft de auto van binnen en van buiten echt heel netjes afgeleverd. Erg tevreden!

~ Aukje - Amsterdam

9


prima

5 September 2022

prima.

~ mw Nijboer - yde

9


netjes geholpen

4 September 2022

ondanks dat we geen afspraak hadden werd er toch tijd gemaakt en zijn netjes geholpen.

~ Ed - Oostwold

7


fijne afhandeling

3 September 2022

neemt de tijd bij verkoop , alles volgens afspraak nagekomen

~ w vd wetering Van de wetering - Oss

8


Gewoon Goed Zonder Praatjes

18 July 2022

Mijn Delta TBI gekocht bij Danny 2 weken geleden. De auto die ik altijd wilde hebben. Goede prijs voor mijn Ypsilon terug gekregen gekregen. Auto voorzien van volledige onderhoudshistorie en een paar zaken die tijdens de proefrit opvielen netjes door Dannny verholpen voor de aflevering. Ook daarna helpt Danny je met je vragen als je die hebt en alles is mogelijk in overleg, zeker een plus omdat ik niet had gekozen voor een extra garantiepakket (auto was 3000 km terug onderhouden en volledige onderhoudshistorie dus voorlopig geen nare verrassingen). Mocht je een goede auto (Saab, Volvo, Lancia)zoeken tegen schappelijke prijs in een ontspannen sfeer ga dan vooral eens naar de site van auto24.nl en snuffel er eens rond. Danny heeft ook aantal oldtimers staan die zeker de moeite waard zijn. En kijk ook eens naar de prachtige 2CV's die zijn vader van top tot teen restaureert, beter dan nieuw!

~ Ernst - Groningen

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox