Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Vanaf het eerste contact een prettig gevoel

15 September 2021

Danny heeft verstand van de aangeboden auto’s en is prettig in de omgang Mijn Saab cabrio bevalt mij bijzonder goed en ik was blij verrast dat de auto ook nog eens thuis bezorgd kon worden

~ Adrie - Vinkeveen

10


Prima!

15 September 2021

Was de rit naar Assen vanuit Rotterdam zeker waard. Danny neemt de tijd voor je en heeft verstand van zaken. Kans is groot dat ik hier weer een auto koop.

~ Marco - Rotterdam

8


Uitstekende service en een mooi aanbod van auto's.

12 August 2021

Mijn ervaring met AutoHuis24 was geweldig! Ik belde voor een proefrit en kon gelijk terecht. Ik had een mooie grijze Volvo 850 op het oog. Het was een prachtig exemplaar. De foto's op de site gaven de auto goed weer maar in het echt was deze zelfs mooier. De verkoper (Danny) was heel toegankelijk. Ik was voor mijn eerste auto op zoek en had veel vragen. Danny gaf heldere antwoorden op de vragen en was erg behulpzaam. AutoHuis24 zorgt ervoor dat je naar huis rijdt met een goed functionerende auto. De auto kreeg een APK-beurt en de antenne en de achterbanden werden verangen. Zelf ervaarde ik dit als zeer prettig! Kortom AutoHuis24 is zeer toegankelijk, is erg behulpzaam, heeft een goede service en heeft een mooi aanbod.

~ Baart - Ommen

10


Passie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

8 August 2021

Aangekomen bij Autohuis24 voelde het al meteen goed, de ontvangst was persoonlijk en warm. Danny heeft een grote passie voor auto’s, is vakkundig en dat geeft vertrouwen. De mooie youngtimer Volvo C70, waar we al heel lang naar op zoek waren, stond reeds klaar. Een plaatje van een auto, “UNIEK". Onder het genot van een kopje koffie, heeft hij mij alles verteld over de historie en de technische specificaties van deze auto. Geheel volgens afspraak is de Volvo enkele dagen later keurig bij mij thuis afgeleverd. Bij Autohuis24 kun je met een gerust hart een auto kopen. Bedankt Autohuis24, bedankt Danny.

~ Henk - Weert

10


Top ervaring. geen andere bewoording voor

6 August 2021

Je maakt dit niet vaak mee dat iemand heel ver gaat bij , going the extra miles, zowel bij aankoop, en na de aankoop. Goede uitleg, historie auto, ook bij tegenslag heel goed meedenken en oplossend vermogen. Vriendelijk en behulpzaam , Bedankt Danny

~ Jerry - Stenwijk

10


Prima auto gekocht, van prima autohuis.

21 June 2021

Ik werd door Danny vlot en goed geholpen. De deal was snel Ron en qua levering kwam hij met een goed voorstel. De auto voldoet aan al mijn eisen. Rijdt heerlijk. Service en kwaliteit krijg je bij Danny. Vriendelijk en attent.

~ Koos - Zuidvelde

10


Hart voor de auto’s die hij wil verkopen

2 June 2021

Prima gesprek onderhandeling koop/ verkoop auto - Danny straalt oprechtheid uit Goede prijs kwaliteit

~ Theo - Renkum

8


Goede service

23 May 2021

Danny is een man met een hart voor auto's. En ook voor ons favoriete merk: Volvo Wij hebben een mooie XC70 bij hem gekocht en we hopen hier weer minstens 10 jaar in te mogen rijden

~ Clemens - Zuidoostbeemster

10


Correcte benadering met gevoel voor passie voor het merk

22 May 2021

Prettige manier van zaken doen. Denkt in oplossingen

~ Philip - Zuidhorn

8


Betrouwbaar adres met veel kennis van zaken.

15 May 2021

In eerste instantie kwam ik bij Autohuis24 voor een Saab 9-3 cabriolet.. na verteld te hebben dat ik de Saab dagelijks wou gaan gebruiken.. wees Danny mij op een prachtige Volvo C70 die hij daar ook had staan. Hier kun je het gehele jaar mee rijden.. deze heeft namelijk een stalen dak, je tovert 'm zo om van coupé naar cabriolet en andersom. Ik was meteen enthousiast! Danny kon veel over de historie van deze C70 vertellen en had de auto goed na laten kijken, nieuwe APK en waar nodig onderdelen vervangen, zodat de auto er perfect voor stond.. proefrit gemaakt en daarna, onder het genot van een bakje koffie, een goeie deal gesloten. Betrouwbaar bedrijf, zeker aan te bevelen!

~ Arthur - Drachten

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox