Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Uitstekend

18 April 2022

Bij het 1e contact (mail) werd er de volgende dag al telefonisch gereageerd, wat direct een vertrouwd gevoel gaf. De volgende dag kon ik al langs komen en zag ik de auto waar ik voor kwam. Deze zag er verzorgd uit. Danny nam de tijd voor je en dat voelde goed. Na een proefrit en wat fijne gesprekken was de koop gesloten. Danny legde alles uit het de volgende fase ging. Alles stond duidelijk op papier. Een dag voor de afleverdatum en op de afleverdatum zelf nam hij nog contact met je op. Danny komt zijn afspraken na. Al met al vind ik Autohuis24 een fijn bedrijf met mensen die passie hebben voor Zweedse auto's. Ik, rijd nu al een week in mijn nieuwe auto en dat voelt zeer fijn. Dus mochten jullie Zweeds gaan willen rijden, dan kan ik jullie Danny en Autohuis24 aanbevelen.

~ John - De Lier

10


Grandioos

20 March 2022

Een bedrijf die doet wat hij zegt. Zeer betrouwbaar dus geen twijfels of vragen achteraf,betekent dat hij het verschil maakt. De ervaring leert tegenwoordig dat zelf bij Dealers en negen van de tien bedrijven veel gelogen word en verhalen worden opgehangen die als zeer betrouwbaar overkomen, als klant word je misleid en voorgelogen, onderzoeken hebben dat uitgewezen. Bij Auto Huis 24 is dit niet van toepassing, Je staat versteld dat dit nog bestaat, en ik kan het weten als onderhoud technicus bij de KLM motoren afdeling en loop al 40 jaar mee met bedrijven die een service verlenende taak hebben. Ik kan met recht dit bedrijf aan iedereen aanraden, ervaar het zelf, ik heb twee weken terug daar een auto gekocht, en blijer hadden ze mij niet kunnen maken. Paul.

~ paul - Almere stad

10


Blije Saabrijder

4 March 2022

In september 2021 (zie mijn eerdere beoordeling) heb ik bij Danny een Saab Cabrio gekocht. We zijn nu ruim 6 maanden en vele kilometers verder en ik wil zeggen dat ik nog steeds heel blij ben met deze auto Het mooie weer komt eraan!! op naar vele kilometers zonder dak! Adrie Vinkeveen

~ Adrie - Vinkeveen

10


Twee fraaie Zweedse vliegen in 1 klap!

2 March 2022

Al een tijdje op zoek naar een Saab cabrio. Waar vind je die en vooral - omdat het niet de jongste auto’s zijn – dat het een betrouwbaar, goed onderhouden exemplaar is met zicht op de historie. En toen kwamen we – via de mooi vormgegeven en ‘verhalende’ website - bij Danny terecht. Danny is vriendelijk, prettig en uitnodigend in het contact. Alles doen om het de klant naar de zin te maken. Deskundig en betrouwbaar en een liefhebber met passie voor Zweedse auto’s. Ons exemplaar was voor onze komst ‘zonder een verplichting tot koop‘ al gereedgemaakt en ter plekke waren we er al snel uit dat deze 9.3 mee zou gaan naar Ouddorp. Alzo geschiedde! Ondertussen ter plekke nog een fraaie Volvo V70 gezien. Ook hierin kwamen we tot een deal. Met de ‘thuisbreng/omruil service’ is de V70 door Danny keurig voor de deur afgeleverd. Betrouwbaarheid is echt als dat zichtbaar wordt in daden. De, Saab vertoonde een trilling, is nooit prettig. Wel prettig als dit zonder gedoe opgelost kan worden. Alle vertrouwen dat dit goed komt. Prima after sales voor beide auto’s! Bedankt Danny!

~ Ruud - Ouddorp

10


Super goede service

18 February 2022

Super goede service en een nette prijs! Na de aanschaf van de auto bleek de dynamo aan zijn eind te zijn. Dit werd snel kosten vrij opgelost. Zeer tevreden met de auto sinds de aanschaf en verder geen problemen mee gehad.

~ Hessel Broekhuizen - Ruinerwold

10


Deskundig, communicatief en mooie selectie auto's

4 January 2022

Op de website van Danny een mooie Volvo V70 gezien en daarom, na afspraak uiteraard, vanuit het Zuid-Oosten van het land richting Assen gereden. De ontvangst was vanaf het begin zeer prettig en hij gaf ons meteen het gevoel dat we ons thuis voelden waarbij Danny deskundigheid en betrouwbaarheid uitstraalde. Het bekijken van de Volvo die we op het oog hadden deed de rest en ook over het voorstel van Danny waren we zeer te spreken. Autohuis24 was dus voor ons de eerste keer om zaken mee te doen maar ik sluit niet uit dat we daar in de toekomst nog eens een keer terug zullen komen. We zullen het aanbod zeker in de gaten houden. Ik kan Autohuis24 daarom van harte aanbevelen. Drentse nuchterheid en geen poeha, dat is wat Danny kenmerkt en dat spreekt ons aan.

~ Harry - Silvolde

10


Perfect, professioneel en papa.

27 November 2021

Daar sta je dan. De poort is dicht want ik heb geen afspraak gemaakt. Heb een mooie Saab 9-3 gezien bij Autohuis24 en neem het risico. Danny gebeld. Hij komt meteen. Geweldig. Meteen een proefrit kunnen maken en een offerte ontvangen. Ik stond verbaasd over de snelheid, correctheid en empathie die Danny ten toon spreidde. "Bel maar als je iets wilt weten!" Alsof ik de enige klant was. Dat gevoel had ik wel en dat voelde heel goed. Als oud-schooldirecteur vond ik het geweldig om te horen dat er één dag was, waarop Danny extra aandacht besteedt aan zijn gezin. De papa-dag. Heeft natuurlijk niets te maken met de Saab, maar tekent wel de persoon Danny. Ik rij al 50 jaar auto en heb veel autohandelaren ontmoet. Danny steekt er ver boven uit. Sociale vaardigheden, empathie, vakkennis en liefde voor zijn product heb ik als uniek ervaren. Uiteindelijk op vrijdag 26 november auto opgehaald en een prettige rit naar Zeist gemaakt. Ik beveel Autohuis van harte aan. Ga zo door, Danny.

~ Jeu - Huis ter Heide

10


Zeer nette en vriendelijke behandeling

6 November 2021

Zeer vriendelijk . Snelle afhandeling. Ondanks nog een afspraak nam hij toch de tijd voor ons! Doordat er net een nieuwe pak op zat gelijk auto meegenomen. Super rit naar huis gehad met onze nieuwe Volvo S80.

~ Franciska - Eibergen

10


Perfect geholpen en auto super afgeleverd

11 October 2021

Eerst telefonisch contact gezocht met Danny nadat we een fraaie Volvo V70 op zijn website zagen. Zijn correctheid en stiptheid heeft ons direct 'gevangen'. Enkele dagen later waren we in Assen voor een proefrit. Zijn correctheid, oprechtheid en verstand van zaken was opnieuw een verademing. Auto was top en de deal gesloten. Bij aflevering stond de auto er fantastisch met wederom Danny's oog voor detail. Wij kunnen - de auto's van (!!) - Danny van harte aanbevelen.

~ Richard - Emmen

10


Zeer prettig contact en vlotte afhandeling

3 October 2021

De passie die Danny voor auto's heeft is meteen merkbaar. Het contact was erg prettig en ik kon de auto snel meekrijgen. Ik ben heel blij met mijn unieke exemplaar:)

~ G - Assen

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox