Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

prima

5 September 2022

prima.

~ mw Nijboer - yde

9


netjes geholpen

4 September 2022

ondanks dat we geen afspraak hadden werd er toch tijd gemaakt en zijn netjes geholpen.

~ Ed - Oostwold

7


fijne afhandeling

3 September 2022

neemt de tijd bij verkoop , alles volgens afspraak nagekomen

~ w vd wetering Van de wetering - Oss

8


Gewoon Goed Zonder Praatjes

18 July 2022

Mijn Delta TBI gekocht bij Danny 2 weken geleden. De auto die ik altijd wilde hebben. Goede prijs voor mijn Ypsilon terug gekregen gekregen. Auto voorzien van volledige onderhoudshistorie en een paar zaken die tijdens de proefrit opvielen netjes door Dannny verholpen voor de aflevering. Ook daarna helpt Danny je met je vragen als je die hebt en alles is mogelijk in overleg, zeker een plus omdat ik niet had gekozen voor een extra garantiepakket (auto was 3000 km terug onderhouden en volledige onderhoudshistorie dus voorlopig geen nare verrassingen). Mocht je een goede auto (Saab, Volvo, Lancia)zoeken tegen schappelijke prijs in een ontspannen sfeer ga dan vooral eens naar de site van auto24.nl en snuffel er eens rond. Danny heeft ook aantal oldtimers staan die zeker de moeite waard zijn. En kijk ook eens naar de prachtige 2CV's die zijn vader van top tot teen restaureert, beter dan nieuw!

~ Ernst - Groningen

10


Fijn kopen van een échte liefhebber!

17 July 2022

Alles snel geregeld en blij met een mooie 9-3

~ Steven - Almen

10


Vriendelijk

13 July 2022

De Saab voldoet aan onze wensen en verwachtingen, de omschrijving van de auto klopt helemaal. Zeer netjes afgeleverd, was prettig zaken doen. Dank je wel. Met vriendelijke groet, Fam Kaptein

~ Joep - Onstwedde

9


Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

13 July 2022

Derde keer een auto gekocht bij Autohuis 24.oke

~ Wim - Assen

8


Uitstekend

18 April 2022

Bij het 1e contact (mail) werd er de volgende dag al telefonisch gereageerd, wat direct een vertrouwd gevoel gaf. De volgende dag kon ik al langs komen en zag ik de auto waar ik voor kwam. Deze zag er verzorgd uit. Danny nam de tijd voor je en dat voelde goed. Na een proefrit en wat fijne gesprekken was de koop gesloten. Danny legde alles uit het de volgende fase ging. Alles stond duidelijk op papier. Een dag voor de afleverdatum en op de afleverdatum zelf nam hij nog contact met je op. Danny komt zijn afspraken na. Al met al vind ik Autohuis24 een fijn bedrijf met mensen die passie hebben voor Zweedse auto's. Ik, rijd nu al een week in mijn nieuwe auto en dat voelt zeer fijn. Dus mochten jullie Zweeds gaan willen rijden, dan kan ik jullie Danny en Autohuis24 aanbevelen.

~ John - De Lier

10


Grandioos

20 March 2022

Een bedrijf die doet wat hij zegt. Zeer betrouwbaar dus geen twijfels of vragen achteraf,betekent dat hij het verschil maakt. De ervaring leert tegenwoordig dat zelf bij Dealers en negen van de tien bedrijven veel gelogen word en verhalen worden opgehangen die als zeer betrouwbaar overkomen, als klant word je misleid en voorgelogen, onderzoeken hebben dat uitgewezen. Bij Auto Huis 24 is dit niet van toepassing, Je staat versteld dat dit nog bestaat, en ik kan het weten als onderhoud technicus bij de KLM motoren afdeling en loop al 40 jaar mee met bedrijven die een service verlenende taak hebben. Ik kan met recht dit bedrijf aan iedereen aanraden, ervaar het zelf, ik heb twee weken terug daar een auto gekocht, en blijer hadden ze mij niet kunnen maken. Paul.

~ paul - Almere stad

10


Blije Saabrijder

4 March 2022

In september 2021 (zie mijn eerdere beoordeling) heb ik bij Danny een Saab Cabrio gekocht. We zijn nu ruim 6 maanden en vele kilometers verder en ik wil zeggen dat ik nog steeds heel blij ben met deze auto Het mooie weer komt eraan!! op naar vele kilometers zonder dak! Adrie Vinkeveen

~ Adrie - Vinkeveen

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox