Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Perfect, professioneel en papa.

27 November 2021

Daar sta je dan. De poort is dicht want ik heb geen afspraak gemaakt. Heb een mooie Saab 9-3 gezien bij Autohuis24 en neem het risico. Danny gebeld. Hij komt meteen. Geweldig. Meteen een proefrit kunnen maken en een offerte ontvangen. Ik stond verbaasd over de snelheid, correctheid en empathie die Danny ten toon spreidde. "Bel maar als je iets wilt weten!" Alsof ik de enige klant was. Dat gevoel had ik wel en dat voelde heel goed. Als oud-schooldirecteur vond ik het geweldig om te horen dat er één dag was, waarop Danny extra aandacht besteedt aan zijn gezin. De papa-dag. Heeft natuurlijk niets te maken met de Saab, maar tekent wel de persoon Danny. Ik rij al 50 jaar auto en heb veel autohandelaren ontmoet. Danny steekt er ver boven uit. Sociale vaardigheden, empathie, vakkennis en liefde voor zijn product heb ik als uniek ervaren. Uiteindelijk op vrijdag 26 november auto opgehaald en een prettige rit naar Zeist gemaakt. Ik beveel Autohuis van harte aan. Ga zo door, Danny.

~ Jeu - Huis ter Heide

10


Zeer nette en vriendelijke behandeling

6 November 2021

Zeer vriendelijk . Snelle afhandeling. Ondanks nog een afspraak nam hij toch de tijd voor ons! Doordat er net een nieuwe pak op zat gelijk auto meegenomen. Super rit naar huis gehad met onze nieuwe Volvo S80.

~ Franciska - Eibergen

10


Perfect geholpen en auto super afgeleverd

11 October 2021

Eerst telefonisch contact gezocht met Danny nadat we een fraaie Volvo V70 op zijn website zagen. Zijn correctheid en stiptheid heeft ons direct 'gevangen'. Enkele dagen later waren we in Assen voor een proefrit. Zijn correctheid, oprechtheid en verstand van zaken was opnieuw een verademing. Auto was top en de deal gesloten. Bij aflevering stond de auto er fantastisch met wederom Danny's oog voor detail. Wij kunnen - de auto's van (!!) - Danny van harte aanbevelen.

~ Richard - Emmen

10


Zeer prettig contact en vlotte afhandeling

3 October 2021

De passie die Danny voor auto's heeft is meteen merkbaar. Het contact was erg prettig en ik kon de auto snel meekrijgen. Ik ben heel blij met mijn unieke exemplaar:)

~ G - Assen

10


Vanaf het eerste contact een prettig gevoel

15 September 2021

Danny heeft verstand van de aangeboden auto’s en is prettig in de omgang Mijn Saab cabrio bevalt mij bijzonder goed en ik was blij verrast dat de auto ook nog eens thuis bezorgd kon worden

~ Adrie - Vinkeveen

10


Prima!

15 September 2021

Was de rit naar Assen vanuit Rotterdam zeker waard. Danny neemt de tijd voor je en heeft verstand van zaken. Kans is groot dat ik hier weer een auto koop.

~ Marco - Rotterdam

8


Uitstekende service en een mooi aanbod van auto's.

12 August 2021

Mijn ervaring met AutoHuis24 was geweldig! Ik belde voor een proefrit en kon gelijk terecht. Ik had een mooie grijze Volvo 850 op het oog. Het was een prachtig exemplaar. De foto's op de site gaven de auto goed weer maar in het echt was deze zelfs mooier. De verkoper (Danny) was heel toegankelijk. Ik was voor mijn eerste auto op zoek en had veel vragen. Danny gaf heldere antwoorden op de vragen en was erg behulpzaam. AutoHuis24 zorgt ervoor dat je naar huis rijdt met een goed functionerende auto. De auto kreeg een APK-beurt en de antenne en de achterbanden werden verangen. Zelf ervaarde ik dit als zeer prettig! Kortom AutoHuis24 is zeer toegankelijk, is erg behulpzaam, heeft een goede service en heeft een mooi aanbod.

~ Baart - Ommen

10


Passie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

8 August 2021

Aangekomen bij Autohuis24 voelde het al meteen goed, de ontvangst was persoonlijk en warm. Danny heeft een grote passie voor auto’s, is vakkundig en dat geeft vertrouwen. De mooie youngtimer Volvo C70, waar we al heel lang naar op zoek waren, stond reeds klaar. Een plaatje van een auto, “UNIEK". Onder het genot van een kopje koffie, heeft hij mij alles verteld over de historie en de technische specificaties van deze auto. Geheel volgens afspraak is de Volvo enkele dagen later keurig bij mij thuis afgeleverd. Bij Autohuis24 kun je met een gerust hart een auto kopen. Bedankt Autohuis24, bedankt Danny.

~ Henk - Weert

10


Top ervaring. geen andere bewoording voor

6 August 2021

Je maakt dit niet vaak mee dat iemand heel ver gaat bij , going the extra miles, zowel bij aankoop, en na de aankoop. Goede uitleg, historie auto, ook bij tegenslag heel goed meedenken en oplossend vermogen. Vriendelijk en behulpzaam , Bedankt Danny

~ Jerry - Stenwijk

10


Prima auto gekocht, van prima autohuis.

21 June 2021

Ik werd door Danny vlot en goed geholpen. De deal was snel Ron en qua levering kwam hij met een goed voorstel. De auto voldoet aan al mijn eisen. Rijdt heerlijk. Service en kwaliteit krijg je bij Danny. Vriendelijk en attent.

~ Koos - Zuidvelde

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox