Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Prima auto gekocht, van prima autohuis.

21 June 2021

Ik werd door Danny vlot en goed geholpen. De deal was snel Ron en qua levering kwam hij met een goed voorstel. De auto voldoet aan al mijn eisen. Rijdt heerlijk. Service en kwaliteit krijg je bij Danny. Vriendelijk en attent.

~ Koos - Zuidvelde

10


Hart voor de auto’s die hij wil verkopen

2 June 2021

Prima gesprek onderhandeling koop/ verkoop auto - Danny straalt oprechtheid uit Goede prijs kwaliteit

~ Theo - Renkum

8


Goede service

23 May 2021

Danny is een man met een hart voor auto's. En ook voor ons favoriete merk: Volvo Wij hebben een mooie XC70 bij hem gekocht en we hopen hier weer minstens 10 jaar in te mogen rijden

~ Clemens - Zuidoostbeemster

10


Correcte benadering met gevoel voor passie voor het merk

22 May 2021

Prettige manier van zaken doen. Denkt in oplossingen

~ Philip - Zuidhorn

8


Betrouwbaar adres met veel kennis van zaken.

15 May 2021

In eerste instantie kwam ik bij Autohuis24 voor een Saab 9-3 cabriolet.. na verteld te hebben dat ik de Saab dagelijks wou gaan gebruiken.. wees Danny mij op een prachtige Volvo C70 die hij daar ook had staan. Hier kun je het gehele jaar mee rijden.. deze heeft namelijk een stalen dak, je tovert 'm zo om van coupé naar cabriolet en andersom. Ik was meteen enthousiast! Danny kon veel over de historie van deze C70 vertellen en had de auto goed na laten kijken, nieuwe APK en waar nodig onderdelen vervangen, zodat de auto er perfect voor stond.. proefrit gemaakt en daarna, onder het genot van een bakje koffie, een goeie deal gesloten. Betrouwbaar bedrijf, zeker aan te bevelen!

~ Arthur - Drachten

10


Vriendelijk en betrouwbaar

19 April 2021

In maart 2021 bij Autohuis24 van Danny de Hoop een mooie cabrio Saab 9.3 1,8t Vector gekocht. Uiterst vriendelijk en vakkundig door Danny geholpen. Autohuis24 een mooi bedrijf met uitstekende relationele contacten waardoor een goed aanbod van youngtimers beschikbaar is. Ook de aangeboden garantie regeling bewijst zijn waarde. Een eventueel gebrek in de garantieperiode kan bij een plaatselijke dealer worden opgelost. Door waarschijnlijk een misverstand bleek van de Saab slechts 1 stabilisatorstang vervangen. de andere bleek na inspectie door de plaatselijke dealer ook aan vervanging toe te zijn. Zonder kosten voor mij en problemen is dit door Danny met de plaatselijke dealer opgelost.

~ Johan Bergsma - Arnhem

10


Kundig, vriendelijk, plezierig

12 April 2021

Danny neemt de tijd voor je vragen. Dat is prettig. Je rijdt een heel eind om die ene auto te komen bekijken en dan wil je ook graag alle tijd om te wikken en te wegen. Dat is bij Danny verzekerd.

~ Menno - Steenderen

10


Toont oprechte interesse in de klant

8 April 2021

Prettige eerste ontmoeting. Zakelijk en empatisch. Neemt de tijd. Bekijkt samen naar de mogelijkheden en beperkingen van de te kiezen auto en eventuele alternatieven. Behulpzaam bij invullen van diverse gegevens. Geeft vertrouwd gevoel. Auto wordt volgens afspraak geleverd en tijd uitgetrokken voor instruktie. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

~ Egbert - Zuidlaren

10


Uitstekende hulp, Danny denkt mee met je wensen.

7 April 2021

Danny maakt, ook in de avond, tijd om een bezichtiging te plannen. Vervolgens denkt hij mee met je wensen en weet deze ook te vervullen. Zeer goede nazorg ook.

~ Jetse - Hattem

8


Goede service en betrouwbaar

7 April 2021

Ik heb hier een hele mooie Audi A5 cabrio gekocht waarvan de 2 heikele punten bij de Audi's uit dit jaar (distributieketting en het olieprobleem) al keurig verholpen waren. Het was de rit (ruim 4 uur) meer dan waard. Hij neemt rustig de tijd, legt alles goed uit, vriendelijk en een top service door de auto uiteindelijk binnen een week bij mijn huisadres af te leveren! Net voor het mooie weer aanbrak ;)

~ Charlotte - Heemstede

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox