Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Betrokken ondernemer met kennis van zaken

10 February 2021

Als potentiële koper van een goede tweedehands auto heb je de keus uit een enorm aanbod. Danny is een jonge ondernemer die begrijpt dat je daar als ondernemer zelf het verschil in kunt maken. En ook laat zien hoe je daarin het verschil maakt. Rustig, kennis van zaken en afspraak is afspraak. Ik heb aan alles gemerkt dat hij mij zo goed mogelijk wilde helpen, hij heeft daadwerkelijk dat belangrijke 'stapje extra' gezet.

~ N.J. van Hemel - Assen

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor de mooie review:) Veel fijne kilometers met de Volvo. Gr Danny

Hele prettige ervaring door betrouwbaar en eerlijk advies

1 February 2021

De aanschaf van een Saab Carbio 93 is heel prettig verlopen. Vriendelijk ontvangst, eerlijk en betrouwbaar advies. Danny is iemand die écht voor zijn product staat. Het was dan ook totaal geen enkel probleem om een onafhankelijke deskundige aankoopkeuring op de auto uit te laten voeren. Uitkomst van deze keuring was dat het een eerlijke, goede auto is met een goede prijs. Een bevestiging van alles wat Danny had aangegeven. Aflevering verliep soepel en de auto is zelfs op mijn thuisadres afgeleverd!

~ Rogier - Randstad

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor je mooie review! Leuk dat ik je heb mogen helpen aan een unieke Saab.:) Gr Danny

Goede service en bijzonder vriendelijk.

31 January 2021

(H) eerlijke auto bij Danny gekocht. Ontvangst was zeer vriendelijk. Kleine rondleiding gehad langs de mooie autos, mijn pa en ik hebben als auto liefhebbers wat mooie verhalen mogen aanhoren. Danny (en vader) bedankt. Mvg Gert-jan.

~ Moddejonge, - Weerselo

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt Gert-Jan, leuk dat je mij gevonden hebt. Je hebt een prachtige auto gekocht! Gr Danny

Aanrader !

31 January 2021

Zeker de moeite waard geweest om twee uur te rijden voor nieuwe Volvo van Danny ! Gastvrije ontvangst en snelle deskundige afwikkeling. Aanrader !

~ Marc - Volkel

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor je review! Fijne kilometers met jullie Volvo!

goede ervaring met Autohuis24

17 January 2021

Op internet een hele mooie Saab 9-3 gezien bij Autohuis24. Maar ja is 150 km rijden is wel heel ver om een auto te bekijken. Na reviews bekeken te hebben en telefoontje naar Danny de Hoop, toch een afspraak gemaakt. Wat een openbaring was het. Een heel vriendelijke en toch zakelijke Danny wist het vertrouwen snel te winnen. Na mijn telefoontje is er zelfs een hele nieuwe apk opgekomen. Na een proefrit, en een mooi aanbod voor onze Alfa was de beslissing snel genomen. Na 6 jaar alfa te hebben gereden nu met de Saab naar huis. Het was zeker 150 km naar huis terug genieten. Dank Danny, voor je vriendelijke zakelijke benadering ( kunnen nog veel verkopers wat van leren) en de heerlijke Saab 9-3. Hermie

~ Hermie - Nijmegen

10


Reactie van bedrijf:
Hoi Hermie, bedankt voor je mooie woorden! Fijne kilometers met je mooie nieuwe Saab!:) Gr Danny

Professional

15 January 2021

Super service

~ Marco - Bovensmilde

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt Marco, fijne kilometers met de Volvo!

Prettig en snel zaken doen

2 December 2020

Goede aanbieding en neemt de tijd voor het een en ander zeker in aanmerking om terug te komen bij jou Danny. Juiste prijs voor de wagen zowel inruil als verkoop.

~ Peter - Venray

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor je mooie reactie! Fijne kilometers in je Volvo:)

Ook aftersales top in orde!

28 November 2020

Na 5 maanden met mijn Saab cabrio door en door verliefd geworden op de auto. Helaas moesten twee kleine dingetjes (stabilisatorstangen, bekend euvel, en een onderdeel van de dynamo) vervangen worden. Dit is volledig gedekt door de garantie die Danny mij op mijn Saab heeft gegeven, zeker een aanrader. Danny, je bent een topper!

~ Joep - Maastricht

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt Joep! Fijne kilometers in de Saab!

Veel kennis en kunde!

26 November 2020

Danny heeft ons heel goed geadviseerd rondom de aanschaf van de Saab. Bij kernwoorden denk ik aan zijn vakkundigheid, visie op tevreden klanten, enthousiasme en vriendelijkheid. Hij heeft vooraf alles tot in detail uitgezocht en heeft duidelijk kennis van zaken. Bij de aflevering gaat Danny tot het uiterste om de auto in perfecte staat af te leveren. AutoHuis24 is een aanrader.

~ Rinus - Enschede

10


Reactie van bedrijf:
Bedankt Rinus, leuk dat ik jullie de schitterende Saab mocht leveren! Veel plezier met de auto

gemoedelijk en open

25 November 2020

een goed ontvangst na reis van +200 km liefhebber en deskundig

~ Joop - sint annaland

9


Reactie van bedrijf:
Fijne kilometers in de Saab Joop!

Mogelijk gemaakt door Mobilox