Wat onze klanten over ons vertellen:

We vinden het belangrijk dat mensen tevreden zijn over onze service!

Mooie Saab cabrio gekocht.

12 May 2024

Bij Danny een mooie Saab 9-3 cabrio gekocht. Auto in perfecte conditie. Contact verliep prettig en ook na aankoop is Danny goed bereikbaar bij vragen en dergelijke. Een aanrader.

~ Johan - Midlaren

10


Goed geholpen, korte lijnen, prachtige auto!

5 April 2024

Wij hebben een auto gekocht bij Autohuis en zijn goed en professioneel geholpen. Vlotte contacten en korte lijnen, zelfs via app. Erg fijn!

~ Ilse - Zeijen

10


Goed behandeld en goede service!

3 April 2024

Vriendelijke verkoper en goede service.

~ Cor - Emmen

10


Prima ervaring

3 April 2024

Heeft mooie Saab’s, en voor mij de perfecte. Top service, maakt alles waar wat we afspreken.

~ Geert - Lelystad

10


Eerlijk, helemaal op maat!

3 April 2024

Helemaal goed! ☀️

~ Peter - Eijsden

10


Prima service en uitleg

3 April 2024

Geen poespas, gewoon afspraken maken en nakomen.

~ Wim - Bedum

9


Prettige en ongedwongen sfeer.

21 January 2024

Ik was niet op zoek naar een Volvo V70, maar naar DE Volvo V70 en die vond ik bij Autohuis24. Na telefonische afspraak proefrit gemaakt en kleine afwijking geconstateerd die Danny van te voren al eerlijk had aangegeven. Dit was bij aflevering verholpen en de auto stond keurig gepoetst op mij te wachten. Danny heeft het autohart op de goede plaats en heeft kennis van zaken. Ben blij met dit pareltje. Autohuis24 is zeker een aanrader.

~ Johan - Oostvoorne

10


Prettig contact en uitstekende service

2 January 2024

Heb bij autohuis24 een gerestaureerde auto gekocht en ben zeer tevreden over het hele traject vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke aflevering. Ben op afspraak langsgegaan, heb een uitgebreide toelichting over de auto gekregen en vervolgens een proefrit gemaakt. Alles in een prettige en informele sfeer. Het was duidelijk dat het voor de verkoper / restaurateur ook belangrijk was hoe de auto na de koop gebruikt zou gaan worden (heb je een garage? Je gaat er toch niet het hele jaar in rijden?). De verder afwikkeling van de koop was ook prima geregeld. Kreeg nog foto’s van de restauratie toegestuurd en bij aflevering zelfs nog een aardig presentje.

~ Wim - Holwierde

9


Uitstekende service

8 December 2023

Ik heb intussen hier mijn 2e auto gekocht. Danny denkt mee, neemt tijd, geeft tips, verleent goede service (incl. stapje verder mbt auto transport naar de LPG inbouwer + leenauto), en heeft een solide netwerk om zich heen. Én bovenal een bijzonder aanbod in mooie, soms uitzonderlijke auto’s. Specialist in SAAB en Volvo. Ik heb mijns inziens een zeer fraaie SAAB 9-3 cabrio gekocht. Hiervoor een top Volvo bij hem gekocht.

~ Henk - Assen

10


Vriendelijk, betrouwbaar, persoonlijk

10 November 2023

Ik heb een mooie Audi A5 cabriolet gekocht bij Danny. Mijn A6 op ingeruild. Vanaf het eerste contact prettig en Danny houdt zich aan zijn afspraken. Inruil voorstel op basis van foto's en omschrijving was goed, en heeft Danny zich ook aan gehouden. Danny is duidelijk een liefhebber en neemt de tijd voor jou als klant. De auto is nu een aantal weken in mijn bezit, en ben nog steeds zeer tevreden

~ Arno - Hilversum

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor de mooie woorden, veel cabrioplezier Arno!

Mogelijk gemaakt door Mobilox